+31651387741
  Koppel-C heeft twee nieuwe communicatieconcepten ontwikkeld: een nieuw model mediatraining en de methode ‘De Koppeling’. Beide zijn innovatief. De nieuwe mediatraining richt zich vooral op de geloofwaardigheid van degene die namens een organisatie het woord voert op televisie of radio. Methode ‘De Koppeling’ is helemaal gericht op communicatieondersteuning tijdens veranderingen bij bedrijven en (non-profit) organisaties.
  Read More
  Cool Kunst & Cultuur, GGD Hollands Noorden, Veiligheidsregio Noord-Holland Noord, Cunningham Lindsey, Raasveld Expertise, Shared Service Center De Som, Terre des Hommes. Bovendien hebben we voor verschillende bedrijven en organisaties tekstproducties gemaakt. Van klein tot groot.
  Read More
  Gemeente Heerhugowaard wil zijn inwoners meer betrekken bij de echte geschiedenis van het oorspronkelijke tuindersdorp. Daarom werd in 2015 het project Van De Kaas en De Kift ontwikkeld. Een grootschalig theaterspektakel in theater Cool. Koppel-C verzorgt de complete productieleiding en de marketing/publiciteit rond het project.
  Read More
  Twee grote partijen op het gebied van letselschade Cunningham Lindsey Nederland en Raasveld Expertise brengen gezamenlijk een nieuw bedrijf in de markt: Dé Letselschadehulpdienst. Koppel-C ontwikkelt een logo, huisstijl, website en diverse uitingen. Een mooi voorbeeld van de mogelijkheden van Koppel-C: advies, fotografie, vormgeving en tekst. Alles onder één dak.
  Read More
  SSC De Som verzorgt voor zeven gemeenten in Noord-Holland (regio West-Friesland) alle ICT-voorzieningen. In de aanloop naar en het begin van de gemeenschappelijke regeling verloopt de communicatie naar de gebruikers niet optimaal. Koppel-C schiet te hulp voor het maken van een strategisch communicatieplan. Behalve strategie leveren we een plan met concrete middelen om de communicatie met de doelgroep te verbeteren.
  Read More
  GGD Hollands Noorden en Veiligheidsregio Noord-Holland Noord coördineren de crisisnoodopvang van vluchtelingen in die regio. Koppel-C verzorgt de communicatie, onder meer door het uitgeven van een tweewekelijkse digitale nieuwsbrief voor een brede doelgroep. De werkzaamheden van Koppel-C bestaan uit advies, tekst en vormgevingsbegeleiding.
  Read More
  Terre des Hommes Alkmaar wil haar nieuwe winkel op originele wijze openen. Koppel-C bedenkt een korte theatervoorstelling. We schrijven een bij de organisatie passend script en werven een geschikte spelcast. Koppel-C verzorgt ook de regie, productieleiding en publiciteit (inclusief advertentieopmaak).
  Read More